Stimate Client / Vizitator (“Utilizator”)

Folosirea resurselor acestui sit implică acceptarea următorilor termeni și condiții. Dacă nu accepți termenii și condițiile prezentate mai jos, te rugăm să nu folosești acest sit. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a sitului, îți recomandăm citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.

Magazinul online ridicare.ro este operat de S.C. Forum Industry S.R.L., cu sediul social în Reghin, Str. Rodnei 6, jud. Mureș, având ca date de identificare numărul de înmatriculare la Registrul Comerțului J26/1201/2003 și Cod Identificare Fiscala RO 15757939, telefon 0341 447 787, adresa email [email protected], cu drepturi de utilizare a mărcii europene PROlift®, numită în continuare ridicare.ro.

Imaginile produselor și fotografiile adiționale (aplicații, sugestii folosire, etc.) din cadrul acestui magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi ușor față de produsul real pe care îl reprezintă.

Acest sit folosește javascript și cele mai noi tehnologii web (ex. fonturi woff2, imagini webp), fiind optimizat pentru orice navigator modern precum și pentru diferite dispozitive de acces: PC-uri, tablete sau telefoane inteligente.

Prin înregistrarea ca membru vei fi solicitat să iți alegi un nume de utilizator (adresa email) și o parolă. În calitate de utilizator al acestui sit, ești responsabil(ă) de păstrarea în siguranță a parolei de acces în contul tau – pentru orice activitate desfășurată sub numele tău de utilizator ești direct răspunzător. Dacă ai uitat sau pierdut parola, o poți recupera cu ajutorul adresei de email precizate la înscriere. Ești de acord să ne înștiințezi despre orice semn de activitate neautorizată sub numele tău de utilizator. Nu vindem persoanelor fizice ci exclusiv persoanelor juridice, identificate prin cod unic de înregistrare; colectăm puține date cu caracter personal – persoana de contact pentru procesarea comenzii (nume, prenume) și număr de telefon contact. Sunt necesare întotdeauna datele de identificare ale persoanei juridice (date facturare, date bancare, adrese livrare), fără de care nu poate fi procesată comandă.

Nu cerem și nu colectăm date de identificare cum sunt codurile numerice personale, serii / numere de cărți de identitate, numere de carduri bancare sau adrese de reședință. Datele personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a-ți trimite confirmarea comenzilor, eventualelor promoții, pentru comunicări periodice etc.

Ești de acord și accepți că fără nicio notificare prealabilă putem șterge sau adăuga orice informație pe sit, întrerupe orice activitate pe sit sau putem arhiva din conținutul sitului, iar în cazul în care se fac referiri la alte situri nu garantăm și / sau confirmăm sub nicio formă tipul de informație pe care îl vei găsi pe aceste situri. 

Rămâne la aprecierea ta dacă vizitezi sau nu aceste situri sau dacă iei sau nu în considerare informația găsită acolo.

În utilizarea serviciului, ești de acord să furnizezi informații reale, corecte, actuale și complete despre persoana juridică reprezentată, așa cum sunt acestea specificate în câmpurile secțiunii de înregistrare ca utilizator și ești de acord să furnizezi aceste informații cu bună credință. În situația în care considerăm că aceasta obligație nu este respectată, ne rezervăm dreptul să îți blocăm accesul pentru o perioadă determinată sau nedeterminată, în ceea ce privește utilizarea tuturor resurselor noastre, fără nicio notificare prealabilă.

Poți comanda un produs prin intermediul Coșului de cumpărături, care se actualizează în timp real. Poți adăuga produse, elimina produse, crește sau reduce din cantitățile comandate. După comanda lansată pe sit, vei primi prin email la adresa specificată în profilul tău, o confirmare de comandă automată, în care poți vizualiza în mod detaliat produsele comandate, prețuri și costuri de livrare precum și informațiile de facturare respectiv livrare. Dacă observi o eroare în comanda ta, te rugăm să ne contactezi imediat telefonic sau prin email. Dacă aceasta nu se întâmplă, înțelegem că accepți detaliile comenzii (prețuri, produse și caracteristici, cantități, date de livrare sau facturare, etc.) așa cum sunt ele scrise.

Acceptarea unei comenzi din partea noastră are loc în momentul în care printr-un email primești o Factură Proformă datată și înseriată. Vom refuza o comandă integral sau parțial produse din aceasta, dacă:

  • nu avem pe stoc produsul comandat sau întreaga cantitate din produs;
  • a fost o eroare legată de prețul sau descrierea produsului;
  • în urma unor discuții sau lămuriri suplimentare, anumite elemente privind comanda s-au modificat (cantități, produse, etc,);
  • există litigii sau probleme de identificare ale persoanei juridice introdusă ca și client;

Prin lansarea unei comenzi electronice pe ridicare.roCumpărătorul își dă consimțământul că este de acord cu forma de comunicare și conținutul mesajului prin care Vânzătorul își derulează operațiunile.

Se consideră că o comandă are valoare de contract dacă Vânzătorul confirmă comanda printr-un email transmis Cumpărătorului cu o Factură Proformă aferentă produselor comandate.

Dacă Vânzătorul confirmă comanda, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor comenzii de ambele părți. Vânzătorul nu consideră în nici un moment o comandă neconfirmată ca având valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intră în vigoare la confirmarea comenzii de către Vânzător prin factura proforma trimisă Cumpărătorului. Prețurile produselor din comanda confirmată sunt valabile 7 zile calendaristice de la data emiterii facturii proformă, prima zi fiind data proformei iar stocurile sunt garantate 2 zile bancare, prima zi bancară fiind ziua proformei (de Luni și până Vineri, cu excepția sărbătorilor legale). Termenii și condițiile generale de vânzare vor sta la baza Contractului astfel încheiat, în completarea acestora fiind documentele specifice emise tipărit și/sau în format electronic, de către Vânzător sau un furnizor al acestuia: Declarație Conformitate CE / Certificat de Garanție (Comercială) / Manual Produs / Instrucțiuni Utilizare Produs.

Regulamentele promoțiilor desfăsurate sunt exclusiv atributul operatorului ridicare.ro. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștiința eventualilor participanți numai prin intermediul sitului propriu. De promoții beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afișate pe sit. De asemenea, promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către operator în perioada de timp în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil. Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoție și o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nicio notificare prealabilă.

Nu vom fi responsabili în fața niciunei persoane sau companii care folosește sau se bazează pe informații sau opinii neconforme referitoare la acest sit. De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru niciun fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incorecta folosire a informației prezentate în sit sau pentru orice tip de erori sau omisiuni în conținut care pot conduce la pierderi.

Informațiile din acest sit pot fi reproduse numai pentru uzul personal, în fundamentarea deciziei de cumpărare sau în urma cumpărării. Informațiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau companii, respectiv folosite în orice fel într-un alt document sau material, fără permisiunea prealabilă și scrisă a ridicare.ro.

Orice tentativă de acces neautorizat la sit și orice încercare de fraudă vor fi raportate autorităților competente. Orice conflict apărut între operator și client se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legilor românești din acest domeniu iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor de judecată românești.

Acceptați și întelegeți în mod expres că nu oferim niciun fel de garanție că:

  • serviciul prestat de operator va corespunde așteptărilor tale;
  • serviciul va fi neîntrerupt, sigur și fără erori;
  • calitatea conținutului (imagini, informații, descrieri, etc.) va corespunde așteptărilor tale;

Serviciul poate fi întrerupt de către operator în orice moment, fără nicio notificare prealabilă și fără niciun fel de pretenție din partea ta. Nu oferim nici un fel de garanție alta decât cea specificată în mod expres în acești termeni și condiții. Ești deplin și direct responsabil(ă) pentru orice activitate și sau conținut generat.

Forța majoră exonerează de răspundere partea care o invocă în condițiile legii. Nu suntem responsabili și nu putem fi făcuți responsabili în niciun fel, direct sau indirect, de orice pagubă și / sau problemă directă, indirectă sau de orice altă natură, ca urmare a folosirii serviciului.

Ne asumăm dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare.

Ultima actualizare – 28 Decembrie 2023