Stimate Client / Vizitator („Utilizator”)lant sarcina grad 100

Folosirea (vizitarea magazinului si/sau cumpararea produselor) resurselor acestui site implica acceptarea urmatorilor termeni si conditii. Daca nu accepti termenii si conditiile prezentate mai jos, te rugam sa nu folosesti acest site. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, iti recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Magazinul online ridicare.ro este operat de S.C. Forum Industry S.R.L., cu sediul social in Reghin, Str. Rodnei 6, jud. Mures, avand ca date de identificare numar de inmatriculare la Registrul Comertului J26/1201/2003 si Cod Identificare Fiscala RO15757939, telefon 0341.447.787, adresa email office@prolift.ro, detinatoare a marcii PROlift®, numita in continuare PROlift.

Imaginile produselor si fotografiile aditionale (aplicatii, sugestii folosire, etc.) din cadrul acestui magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi usor fata de produsul real pe care il reprezinta.

Acest site foloseste javascript fiind optimizat pentru orice browser modern si pentru diferite dispozitive de acces: PC-uri, tablete sau telefoane inteligente.

Prin inregistrarea ca membru vei fi solicitat sa iti alegi un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. In calitate de utilizator al acestui site, esti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces in contul tau, pentru orice activitate desfasurata sub numele tau de utilizator fiind direct raspunzator. Daca ai uitat sau pierdut parola, o poti recupera cu ajutorul adresei de e-mail. Esti de acord sa ne instiintezi despre orice semn de activitate neautorizata sub numele tau de utilizator. Deoarece nu vindem persoanelor fizice ci exclusiv persoanelor juridice, colectam foarte putine date cu caracter personal – de obicei doar persoana de contact (nume, prenume) si numar de telefon contact.

Nu cerem si nu colectam date de identificare cum sunt codurile numerice personale, serii / numere carti de identitate, numere de carduri bancare sau adrese de resedinta. Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a-ti trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, comunicari periodice etc.

Esti de acord si accepti ca fara nicio notificare prealabila putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din continutul site-lui, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nicio forma tipul de informatie pe care il vei gasi pe aceste site-uri. 

Ramane la aprecierea ta daca vizitezi sau nu aceste site-uri sau daca iei sau nu in considerare informatia gasita acolo.

In utilizarea serviciului, esti de acord sa furnizezi informatii reale, corecte, actuale si complete despre firma reprezentata, asa cum sunt acestea specificate in campurile sectiunii de inregistrare ca utilizator si esti de acord sa furnizezi aceste informatii corect si complet. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul sa iti blocam accesul pentru o perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea tuturor resurselor noastre fara nicio notificare prealabila.

alte accesorii chingi ridicare si ancorarePoti comanda un produs prin intermediul cosului de cumparaturi, care se actualizeaza in timp real. Poti adauga produse, elimina produse, creste sau reduce din cantitatile comandate. Dupa comanda, vei primi prin e-mail la adresa specificata in profilul tau, o confirmare de comanda / factura proforma in care poti vizualiza in mod detaliat produsele comandate, precum si informatiile de facturare respectiv livrare. Daca observi o eroare in comanda ta, te rugam sa ne contactezi imediat telefonic sau prin e-mail. Daca aceasta nu se intâmpla, intelegem ca accepti detaliile comenzii (preturi, produse si caracteristici, cantitati, date de livrare sau facturare, etc.) asa cum sunt ele scrise.

Acceptarea unei comenzi din partea noastra are loc in momentul in care printr-un e-mail primesti o Confirmare de Comanda. Vom refuza o comanda sau produse din aceasta, daca:

  • nu avem pe stoc produsul comandat sau intreaga cantitate din produs;
  • a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului;
  • exista litigii sau probleme de identificare ale firma introdusa ca si client;

mod folosire magnet permanentPrin lansarea unei comenzi electronice pe ridicare.ro, Cumparatorul isi da consimtamantul ca este de acord cu forma de comunicare si continutul mesajului prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Se considera ca o comanda are valoare de contract daca Vanzatorul confirma comanda printr-un e-mail transmis Cumparatorului.

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii de ambele parti. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea comenzii de catre Vanzator. Preturile produselor din comanda confirmata sunt valabile 30 zile calendaristice de la data inregistrarii comenzii. Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind documentele specifice emise scris si/sau in format electronic de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia: Declaratie Conformitate CE / Certificat de Garantie / Manuale Produse.

Regulamentele pfolosire carucioare sarcinaromotiilor desfasurate sunt exclusiv atributul operatorului ridicare.ro. Aceste regulamente sunt aduse la cunostiinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre operator in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nicio notificare prealabila.

Nu vom fi responsabili in fata niciunei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme referitoare la acest site. De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru niciun fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incorecta folosire a informatiei prezentate pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la pierderi.

Informatiile din acest site pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau companii, respectiv incorporate in orice fel in alt document sau material fara permisiunea prealabila si scrisa a ridicare.ro.

sfoara saulaOrice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre operator si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parţi. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor de judecata romanesti.

Acceptati si intelegeti in mod expres ca nu oferim niciun fel de garantie ca:

  • serviciul prestat de operator va corespunde asteptarilor tale
  • serviciul va fi neintrerupt, sigur si fara erori
  • calitatea continutului (imagini, informatii, date, descrieri, etc.) va corespunde asteptarilor tale

Serviciul poate fi întrerupt de catre operator in orice moment, fara nicio notificare prealabila si fara niciun fel de pretentie din partea ta. Nu oferim nici un fel de garantie alta decat cea specificata in mod expres în acesti termeni si conditii. Esti deplin si direct responsabil pentru orice activitate si sau continut generat.

Forta majora exonereaza de raspundere partea care o invoca in conditiile legii. Nu suntem responsabili si nu putem fi facuti responsabili in niciun fel, direct sau indirect, de orice paguba si/sau problema directa, indirecta sau de orice alta natura ca urmare a folosirii serviciului.

Ne asumam dreptul de a modifica aceste prevederi fara o altă notificare. Ultima actualizare – 8 martie 2017